Reptrek® GPS trackers voor kinderen


De Reptrek kinder afdwaal GPS trackers zijn een uitkomst als je kind buiten speelt of alleen naar school gaat. Is mijn kind al onderweg naar huis of is hij of zij blijven hangen bij vriendjes?  Weet waar je kind is met de gratis app op je telefoon! De GPS trackers van Reptrek zijn ook ideaal als je met kinderen erop uit gaat. Denk b.v. aan het strand, pretpark, het bos of op de camping; men kan tenslotte niet elke seconde op de kinderen letten en men wil zelf ook nog een beetje rust hebben.

GPS trackers


1365 Reptrek® minitrek kids
Minitrek GPS tracker met nekkoord voor kinderen. Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met de Reptrek Minitrek .   ... (Read More)
From € 69,95 2

GPS horloges


1382 Watcher VII touch 4G
De Watcher VII is een compact Reptrek® GPS horloge voor kinderen vanaf 5 jaar. Blijf in contact met je kind en raak hem of haar niet kwijt tijdens het spelen in de speeltuin, op weg naar school, in het bos of in de stad. Een veilig ge ... (Read More)
From € 79,00 2
1381 Watcher VI touch 4G
De Reptrek® Watcher VI is een klassiek rond horloge met nauwkeurige GPS plaatsbepaling en belfunctie voor kinderen vanaf 5 jaar. Volg je kind met GPS en verlies hem of haar niet in de speeltuin, op school, pretpark of op het strand. Een v ... (Read More)
From € 74,95 2
1373 Watcher III touch
Het nieuwste waterdichte Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling, 1.3" color Touch Screen en zelfs een kleine camera. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het ... (Read More)
From € 59,95 2
1379 Watcher II
Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling en Color Touch Screen. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand dankzij de Reptrek Watcher II. ... (Read More)
From € 34,95 2
1366 Reptrek® watcher
GPS tracker horloge met kinder-afdwaalalarm: Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met het Reptrek GPS tracker kinder horloge.   ... (Read More)
From € 29,95 2