Reptrek® voor kinderen, ouderen en zorgbehoevenden


Kinder afdwaal GPS tracker horloges

De Reptrek kinder afdwaal GPS trackers  zijn een uitkomst als je op reis gaat met kleine kinderen. Denk b.v. aan het strand of op de camping; men kan tenslotte niet elke seconde op de kinderen letten en men wil zelf ook nog een beetje vakantie hebben. Mocht je kind een keer kwijt zijn in bijv. een pretpark dan kan je hem of haar snel weer vinden.


1366 Reptrek® watcher
GPS tracker horloge met kinder-afdwaalalarm: Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met het Reptrek GPS tracker kinder horloge.   ... (Read More)
From € 39,95 2
1379 Watcher plus+
Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling en Color Touch Screen. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand dankzij de Reptrek Watcher plus+. ... (Read More)
From € 44,95 2
1367 Watcher II touch
Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling en Color Touch Screen. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand dankzij de Reptrek Watcher II. ... (Read More)
€ 69,95 From € 49,95 2
1373 Watcher III touch
Het nieuwste waterdichte Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling, 1.3" color Touch Screen en zelfs een kleine camera. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het ... (Read More)
From € 59,95 2
1375 Watcher IV touch 4G
Het nieuwste waterdichte Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling, 1.3" color Touch Screen. Inclusief camera voor 4G videobellen en kraakhelder geluid door VOLTE 4G ondersteuning. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinder ... (Read More)
From € 83,95 2

GPS trackers met noodknop en nekkoord


1365 Reptrek® minitrek kids
Minitrek GPS tracker met nekkoord voor kinderen. Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met de Reptrek Minitrek .   ... (Read More)
From € 69,95 2
1368 Reptrek® KIDSTIME zakhorloge met GPS tracker
Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef je kind een Kidstime GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand. ... (Read More)
€ 99,75 € 84,95 2
1374 Reptrek® MINITREK pocket GPS tracker
Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef je kind een Minitrek pocket GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand. Ook ideaal ter ondersteun ... (Read More)
From € 84,95 2