Reptrek® GPS trackers voor kinderen


De Reptrek kinder afdwaal GPS trackers zijn een uitkomst als je kind buiten speelt of alleen naar school gaat. Is mijn kind al onderweg naar huis of is hij of zij blijven hangen bij vriendjes?  Weet waar je kind is met de gratis app op je telefoon! De GPS trackers van Reptrek zijn ook ideaal als je met kinderen erop uit gaat. Denk b.v. aan het strand, pretpark, het bos of op de camping; men kan tenslotte niet elke seconde op de kinderen letten en men wil zelf ook nog een beetje rust hebben.

GPS trackers


1365 Reptrek® minitrek kids
Minitrek GPS tracker met nekkoord voor kinderen. Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met de Reptrek Minitrek .   ... (Read More)
From € 69,95 2

GPS horloges


1381 Watcher VI touch 4G
Het nieuwste waterdichte Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling. Volg je kind met GPS en verlies hem of haar niet in de speeltuin, op school, pretpark of op het strand. Een veilig gevoel voor ouders, en een leuk horloge om te ... (Read More)
From € 74,95 2
1373 Watcher III touch
Het nieuwste waterdichte Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling, 1.3" color Touch Screen en zelfs een kleine camera. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het ... (Read More)
From € 59,95 2
1379 Watcher II
Reptrek® GPS horloge met nauwkeurige plaatsbepaling en Color Touch Screen. Een veilig gevoel voor ouders, en leuk voor kinderen! Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand dankzij de Reptrek Watcher II. ... (Read More)
From € 34,95 2
1366 Reptrek® watcher
GPS tracker horloge met kinder-afdwaalalarm: Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met het Reptrek GPS tracker kinder horloge.   ... (Read More)
From € 29,95 2