Reptrek® voor kinderen


1368 Reptrek® KIDSTIME zakhorloge met GPS tracker

Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef je kind een Kidstime GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand.

1365 Reptrek minitrek kids
€ 99,75

€ 84,95

  • Not available

Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef een Kidstime GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand. Is je kind in een noodsituatie? Ouders kunnen met één druk op de SOS-knop bereikt worden. 

 

Wat kan je met de KIDSTIME?

* Locatie tracking: Waar is mijn kind? Als ongeruste ouder wil je weten waar je kind is. Met de Reptrek kidstime zie je of je kind niet te ver is afgedwaald. De Kidstime is uitgerust met GPS+AGPS+BDS+LBS+WiFi voor de meest accurate positiebepaling. Volg waar je kinderen zijn op een kaart.

 

 * Bel functie: Met 1 druk op de knop kunnen je kinderen contact opnemen als ze je nodig hebben. Of bel als ouder als het tijd is om naar huis te gaan.

 

* Playback history: Bekijk welke route je kind is gelopen. Bekijk de locatie geschiedenis tot 3 maanden terug.

 

* Elektronisch hek:  Met het kinder-afdwaalalarm krijgt je een bericht op je telefoon als je kind buiten een vooraf bepaalde zone komt (een digitaal hek)

 

* Met dit zakhorloge kan je natuurlijk ook de tijd zien. Zo kan je kind leren klokkijken!

 

 


Hang de Kidstime tracker om de nek van je kind met het bijgeleverde of een ander nekkoord of bevestig deze aan de schooltas. Het zakhorloge heeft veel draagcomfort door een klein formaat en laag gewicht.

 


GPS locatie

Looproute

Electronisch hekVoor de KIDSTIME is geen abonnement vereist!

De Reptrek Kidstime wordt standaard gebruiksklaar geleverd. Voor de Kidstime moet echter een prepaid SIM-kaart worden aangeschaft met beltegoed of alleen data (bijv. KPN, t-mobile, Vodafone, etc). Gebruikers uit België raden wij aan dit product zonder SIM-kaart te bestellen en een Belgische herlaadbare SIM-kaart met data van bijv. Proximus, of Mobistar  te nemen. Instructies voor de installatie staan in de gebruiksaanwijzing.

 

Door het minimale dataverbruik is een SIM-kaart met beltegoed voldoende om het zakhorloge te gebruiken. Het datagebruik gaat  van het beltegoed af of je kan een prepaid databundel kopen. Instructies voor de installatie staan in de gebruiksaanwijzing.

 

Tips voor de installatie: Schakel de code van de SIM-kaart UIT voor je deze in het apparaat doet, anders geeft het apparaat aan dat je geen netwerk hebt. Activeer het dataverkeer met 2 SMS codes (Neem de tijd voor de installatie en volg de instructies stap voor stap in de gebruiksaanwijzing).


Technische specificaties:

-Formaat: 4.6 x 6.0 x 1.5 cm.

- Lichtgewicht: 25g

- Accu: 400mAh polymer battery (oplaadbaar)

- Scherm:  1.22 inch circle LCD

- Voor een nano SIM-kaart met kleine databundel

- Realtime locatie tracken: GPS+BDS+AGPS+LBS+WIFI. 

- Werkt wereldwijd!

- Gratis app voor smartphone met IOS of Android

- Magnetisch oplaadpunt

- SOS knop voor oproepen

- Standby tijd: 5 dagen

- Accessoires: Nekkoord en Nederlandstalige handleiding

- Waterdicht IP65 certificaat (niet onderdompelen)Schrijf over je ervaring met dit product

Write a comment

Comments: 0