Reptrek® voor kinderen


1374 Reptrek® MINITREK pocket GPS tracker

Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef je kind een Minitrek pocket GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand. Ook ideaal ter ondersteuning van verzorgers van ouderen of mensen met een beperking.

1369 MINITREK pocket met GPS tracker

€ 84,95

  • Not available

Een gerust gevoel als je kind zelfstandig naar buiten gaat? Geef een MINITREK pocket GPS tracker mee en weet waar je kind is in de speeltuin, onderweg naar school, in een pretpark of op het strand. Is je kind in een noodsituatie? Ouders kunnen met één druk op de SOS-knop bereikt wordenDe Minitrek is tevens ideaal ter ondersteuning van verzorgers van ouderen of mensen met een beperking.

 

Wat kan je met de MINITREK pocket?

* Locatie tracking: Waar is mijn kind? Is mijn schoonmoeder niet verdwaald? Als ongeruste ouder of mantelzorger wil je altijd op de hoogte zijn. Met de Reptrek Minitrek zie je of hij /zij niet te ver is afgedwaald. De Minitrek pocket is uitgerust met GPS+AGPS+BDS+LBS+WiFi voor de meest accurate positiebepaling. Volg de tracker overal op een kaart.

 

 * Bel functie / SOS: Met 1 druk op de knop kan de drager contact opnemen als hij of zij je nodig heeft. Of bel als ouder als het tijd is om naar huis te gaan.

 

* Spraak berichten: Met 2 keer drukken op de knop stuur je eenvoudig een spraakbericht.

 

* Playback history: Bekijk welke route er gelopen is. Bekijk de locatie geschiedenis tot 3 maanden terug.

 

* Elektronisch hek:  Met het afdwaalalarm krijg je een bericht op je telefoon als de MINITREK buiten een vooraf bepaalde zone komt (een digitaal hek). 

 


Hang de Minitrek pocket of Kidstime tracker om de nek van je kind of zorgbehoevende met het bijgeleverde nekkoord of bevestig deze aan de schooltas. De GPS tracker heeft veel draagcomfort door een klein formaat en laag gewicht.

 


GPS locatie

Looproute

Electronisch hekVoor de MINITREK pocket is geen abonnement vereist!

De Reptrek MINITREK wordt standaard gebruiksklaar geleverd. Voor de MINITREK moet echter een prepaid SIM-kaart worden aangeschaft met beltegoed of alleen data (bijv. KPN, t-mobile, Vodafone, etc). Gebruikers uit België raden wij aan dit product zonder SIM-kaart te bestellen en een Belgische herlaadbare SIM-kaart met data van bijv. Proximus, of Mobistar  te nemen. Instructies voor de installatie staan in de gebruiksaanwijzing.

 

Door het minimale dataverbruik is een SIM-kaart met beltegoed voldoende om het zakhorloge te gebruiken. Het datagebruik gaat  van het beltegoed af of je kan een prepaid databundel kopen. Instructies voor de installatie staan in de gebruiksaanwijzing.

 

Tips voor de installatie: Schakel de code van de SIM-kaart UIT voor je deze in het apparaat doet, anders geeft het apparaat aan dat je geen netwerk hebt. Activeer het dataverkeer met 2 SMS codes (Neem de tijd voor de installatie en volg de instructies stap voor stap in de gebruiksaanwijzing).


Technische specificaties:

-Formaat: 4.6 x 6.0 x 1.5 cm.

- Lichtgewicht: 25g

- Accu: 400mAh polymer battery (oplaadbaar)

- Voor een nano SIM-kaart met kleine databundel

- Realtime locatie tracken: GPS+BDS+AGPS+LBS+WIFI. 

- Werkt wereldwijd!

- Gratis app voor smartphone met IOS of Android

- Magnetisch oplaadpunt

- SOS knop voor oproepen

- Standby tijd: 5 dagen

- Accessoires: Nekkoord en Nederlandstalige handleiding

- Waterdicht IP65 certificaat (niet onderdompelen)Schrijf over je ervaring met dit product

Write a comment

Comments: 0