Reptrek® GPS trackers


Mini huisdier trackers

Nooit meer uw huisdier kwijt! U moet er niet aan denken, uw hond of kat is weggelopen… De onzekerheid en het moeten afwachten zijn vreselijk. Met de GPS tracker van Reptrek is dit gelukkig verleden tijd. Met de tracker kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week moeiteloos de locatie van uw hond of kat opvragen via de gratis applicatie. 

1365h Reptrek® MINITREK huisdier GPS tracker 2G
De unieke MINITREK huisdier tracker: De kleinste en lichtste tracker in zijn soort waardoor deze zelfs geschikt is voor katten! Werkt met prepaid SIM-kaart, geen abonnement nodig. Met de Minitrek volg je je huisdieren met GP ... (Read More)
€ 69,95 2
1376 Reptrek® MINITREK huisdier GPS tracker 4G
De ideale GPS tracker voor honden, volwassen katten, paarden of andere dieren. Ondersteunt het 4G netwerk om nog sneller en accurater te kunnen lokaliseren. 3 tot 9 dagen stand-by tijd door een grotere accu. ... (Read More)
€ 84,95 2

GPS trackers met noodknop en nekkoord

De Reptrek kinder afdwaal GPS trackers  zijn een uitkomst als je op reis gaat met kleine kinderen. Denk b.v. aan het strand of op de camping; men kan tenslotte niet elke seconde op de kinderen letten en men wil zelf ook nog een beetje vakantie hebben. Mocht je kind een keer kwijt zijn in bijv. een pretpark dan kan je hem of haar snel weer vinden. De Reptrek Minitrek is ook geschikt voor ouderen of mensen met een beperking.

1365 Reptrek® minitrek kids
Minitrek GPS tracker met nekkoord voor kinderen. Verlies je kind niet in de speeltuin, pretpark of op het strand met de Reptrek Minitrek .   ... (Read More)
From € 69,95 2